Belangrijk nieuws – Vught

Belangrijk nieuws

Belangrijk nieuws

Geachte heer/mevrouw, beste cliënt,

Middels deze brief willen wij u graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen binnen De Hartog Mondzorg.

Het is al weer bijna 1 jaar geleden dat ik, Tom de Hartog, het stokje overnam van Wim Kapteijns en dat de naam veranderde van tandartspraktijk Kapteijns naar  De Hartog Mondzorg!
Elke dag wordt er door vele medewerkers met plezier gewerkt,  zowel op de locatie in Vught als op de locatie in Haaren.

We starten met het leuke nieuws dat Carlijn van Abeelen, preventie assistente locatie Vught, begin mei bevallen is van een dochter en dat Iris Koert, tandarts locatie Haaren, in verwachting is van haar derde kindje. Annelies Senders zal haar gedurende het verlof (september 2019 / februari 2020) vervangen. Zij is misschien al bij u bekend daar zij begin 2019 waargenomen heeft voor Iris.

In mei is Siyad Kanho, tandarts, gestart bij De Hartog Mondzorg.  Hij zal om de week op donderdagen aanwezig zijn in Vught en is mede verantwoordelijk voor chirurgische en tandvlees behandelingen. Siyad heeft  zijn opleiding genoten aan de Faculteit der Tandheelkunde Amsterdam (afgestudeerd in 1999) en diverse scholingen en trainingen gevolgd om zich  in de genoemde tandheelkundige werkzaamheden te specialiseren.

Verder moeten wij u ook tot onze spijt mede delen dat een aantal behandelaars besloten heeft de praktijk te verlaten.
Wij vinden dit enorm jammer maar we zullen hun keuze respecteren.

TANDARTSEN

Jorrit van der Veen.
Jorrit heeft nooit onder stoelen of banken gestoken  dat hij graag wat voor zichzelf zou willen beginnen en na 8 jaar zoeken is hij  nu eigenaar geworden van zijn eigen praktijk.
Jorrit stopt per 1 september 2019 op de dinsdag, locatie Haaren. Vanaf 1 oktober 2019 zal Jorrit op woensdagen aanwezig zijn in Haaren. Hierdoor stopt hij in Vught.
Vervanging: Kayleigh Hesse (Vught) en Renée Kooij (Haaren).

Cecile van Beijnen.
Zij geeft de voorkeur aan een praktijk die beter aansluit bij haar visie en haar manier van werken zoals zij die gewend is in de praktijk in Antwerpen.
Zij verlaat de praktijk per 1 augustus 2019.
Vervanging: Kayleigh Hesse; een procedure voor het aannemen van 1 extra tandarts (Vught) is lopende.

Sven Gielis.
Door een verhuizing heeft hij besloten minder dagen in Brabant te werken.
Hierdoor zal hij de praktijk (locatie Haaren) per 1 oktober 2019 gaan verlaten.
Vervanging: Jorrit van der Veen (Haaren).
In Vught zal hij tijdelijk niet aanwezig zijn i.v.m. een reis die hij gaat maken. 

MONDHYGIENISTEN

Linda van den Broek.
Linda is afgelopen jaar bevallen van een gezonde dochter. Om deze reden kiest ze voor een werkplek dichter bij haar woonadres om meer tijd met haar jonge gezin door te kunnen doorbrengen. Linda beëindigt haar werkzaamheden per 1 november 2019.
Vervanging: Eefje Elsevier; een procedure voor het aannemen van 1 extra mondhygiënist is lopende.

Hanneke Verhoeven.
Hanneke heeft de kans gekregen om dicht bij haar woonadres te gaan werken waarbij zij zich kan specialiseren in kindertandheelkunde.
Hanneke beëindigt haar werkzaamheden per 1 augustus op locatie Haaren maar blijft werkzaam in Vught.
Vervanging: Eefje Elsevier

 

Vanaf het moment dat deze informatie bekend was, is de praktijk een zoektocht gestart naar nieuwe behandelaars die de praktijk ten dienste willen zijn.  Op zoek naar nieuwe collega’s die onvoorwaardelijk achter de filosofie staan dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. Verder staat bij hen ook de liefde voor de patiënt en voor het vak hoog in het vaandel.
Waarden en normen die allen belangrijk zijn voor De Hartog Mondzorg.
De zoektocht is tot nu toe zeker geslaagd en nieuwe behandelaars zijn toegevoegd aan het team van De Hartog Mondzorg.
Verschillende patiënten zijn door de (vertrekkende) behandelaars zelf ingelicht, andere patiënten zijn/waren nog niet op de hoogte doordat zij een afspraak in het verleden gemaakt hadden. Hierdoor kan het zijn dat een behandeling in een agenda geplaatst is van een andere behandelaar dan met wie de afspraak in het verleden gemaakt was.
Mocht u dit als onprettig ervaren dan bieden wij onze excuses aan dat deze handeling heeft plaatsgevonden. Wij willen echter benadrukken dat wij overtuigd zijn van het feit dat onze nieuwe collega’s met vol enthousiasme aan de slag gaan bij de praktijk en u voorzien van de juiste zorg op tandheelkundig gebied.

Ik hoop dat u middels dit schrijven voldoende geïnformeerd bent en namens het voltallige team groet ik u en dank ik u voor het in ons gestelde vertrouwen.

Tom de Hartog,
tandarts-eigenaar De Hartog Mondzorg


Een vriendelijk verzoek om de website voor verder ontwikkelingen regelmatig te bezoeken.