Belangrijk nieuws – Vught

Belangrijk nieuws

Belangrijk nieuws

Geachte heer/mevrouw, beste cliënt,

Middels deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen De Hartog Mondzorg.

Carlijn van Abeelen, preventie assistente, is begin mei bevallen van een dochter en zal vanaf maandag 16 september haar werkzaamheden hervatten.
Iris Koert, tandarts, is zwanger van haar derde kindje. Annelies Senders, tandarts, zal haar gedurende het verlof (september 2019 / februari 2020) vervangen.
Siyad Kanho, implantoloog/parodontoloog, wordt binnenkort geopereerd aan zijn schouder en het herstel zal ongeveer 3 maanden gaan duren.

Cecile van Beijnen, tandarts, is gestopt bij de praktijk. Zij geeft de voorkeur aan een praktijk die beter aansluit bij haar visie en haar manier van werken zoals zij die gewend is in de praktijk in Antwerpen.
Ook Jorrit van der Veen, tandarts, beëindigt helaas zijn werkzaamheden in Vught doordat hij eigenaar is geworden van een tandheelkundige praktijk in Oisterwijk. Jorrit zal op woensdagen, locatie Haaren, voorlopig nog werkzaam zijn. Sven Gielis, tandarts, stopt zijn werkzaamheden in Haaren (is voor de liefde verhuisd, lange reistijd) en zal in Vught afwezig zijn van november 2019 tot en met april 2020 in verband met een grote reis die hij gaat maken.
Vanaf mei 2020 is hij weer aanwezig.
Verder zal Hanneke Verhoeven haar werkzaamheden als mondhygiënist op locatie Haaren neerleggen. In Vught blijft zij werkzaam. Als laatste beëindigt Linda van den Broek, mondhygiënist, haar werkzaamheden per 1 november. Linda kiest voor een werkplek dichter bij haar woonadres om meer tijd met haar jonge gezin door te kunnen doorbrengen.
Natuurlijk vinden wij hun vertrek enorm jammer maar we zullen hun keuze respecteren.

Vanaf het moment dat bovenstaande informatie bekend was, is de praktijk een zoektocht gestart naar nieuwe behandelaars die de praktijk ten dienste willen zijn.  Op zoek naar nieuwe collega’s die onvoorwaardelijk achter de filosofie staan dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. De zoektocht naar nieuwe behandelaars is geslaagd en nieuwe personen zijn toegevoegd aan het team van De Hartog Mondzorg:

Renée Kooij, tandarts locatie Haaren; start op maandag 16 september 2019.
Eefje Elsevier, mondhygiënist locatie Haaren; start op maandag 12 augustus 2019.
Kayleigh Hesse, tandarts locatie Vught; start op woensdag 7 augustus 2019.
Rosemarijn Muijen, tandarts locatie Vught; start op maandag 30 september 2019.
Vincent Verhoeven, tandarts locatie Vught; start op dinsdag 15 oktober 2019 (waarnemend voor Sven Gielis).
Pien Mensink, mondhygiënist locatie Haaren en Vught; start op 1 november 2019.

Verschillende patiënten zijn door de (vertrekkende) behandelaars zelf ingelicht, andere patiënten zijn/waren nog niet op de hoogte doordat zij een afspraak in het verleden gemaakt hadden. Hierdoor kan het zijn dat een behandeling in een agenda geplaatst is van een andere behandelaar dan met wie de afspraak in het verleden gemaakt was. Mocht u dit als onprettig ervaren dan bieden wij onze excuses aan dat deze handeling heeft plaatsgevonden.
Wij willen echter benadrukken dat wij overtuigd zijn van het feit dat onze nieuwe collega’s met vol enthousiasme aan de slag gaan bij de praktijk en u voorzien van de juiste zorg op tandheelkundig gebied.

Ik hoop dat u middels dit schrijven voldoende geïnformeerd bent en namens het voltallige team groet ik u
en dank ik u voor het in ons gestelde vertrouwen.

Tom de Hartog,
tandarts-eigenaar De Hartog Mondzorg


Een vriendelijk verzoek om de website voor verder ontwikkelingen regelmatig te bezoeken.